Zimperium
flow-image

Увеличаването на броя на мобилните портфейли оказва влияние върху необходимостта от сигурност

Този ресурс се публикува от Zimperium

Използването на мобилни разплащания се увеличава! По данни на индустрията мобилните портфейли се използват от над два милиарда души в световен мащаб, като всяка година още милиони приемат мобилни плащания. През 2021 г. общо 25,7 % от плащанията в местата за продажба (POS) са извършени с мобилни портфейли, а 44,5 % от трансакциите в електронната търговия са извършени с мобилни портфейли, като все повече изместват плащанията в брой и контактните плащания. Нашият блог разглежда бъдещето на сигурността на мобилните разплащания.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Облачна сигурност, Сигурност на API, Брокер за сигурност на достъп до облака (CASB), Облачно съответствие, Сигурност на облачните данни, Облачно намаляване на DDoS, Сигурност на Cloud Edge, Защита на файлове в облак, Управление на състоянието на сигурността в облака (CSPM), Защита на работното натоварване в облака, Разширено откриване и реакция (XDR), Secure Access Service Edge (SASE), Сервизна мрежа