WithSecure
flow-image

7-те скрити истини за сигурността в облака

Този ресурс се публикува от WithSecure

Въз основа на обширни, актуални знания и опит на консултанти на WithSecure, ловци на заплахи и лица, отговарящи за инциденти, докладът показва как атакуващите заобикалят сигурността в облака и какво можете да направите, за да ги спрете. В този доклад разкриваме скритите истини за сигурността в облака - някои общоприети, други по-неясни - и представяме успешна формула за запазване на сигурността на потребителите, данните и системите. Изтеглете "7-те скрити истини за сигурността в облака" и ще научите как да: Получите пълна видимост на своите активи. Опростите конфигурацията на сигурността на няколко облака. Уверено да предотвратявате атаки, базирани на идентичност. Усъвършенствайте сигурността на крайните точки в облака. Обединете защитата на локалните и облачните си системи. Избягвайте объркването по отношение на отговорностите за сигурността на данните в облака. Останете сигурни, без да потискате сътрудничеството в облака

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Облачна сигурност, Брокер за сигурност на достъп до облака (CASB), Дигитална криминалистика, Реагиране на инциденти, Разузнаване на заплахите, Шифроване, Сигурност на данните, Многофакторно удостоверяване (MFA)