Vipre
flow-image

Затваряне на вратата за киберпрестъпниците: Най-добри практики за управление на пачове

Този ресурс се публикува от Vipre

Управлението на пачове става все по-важно, тъй като киберпрестъпниците постоянно откриват нови уязвимости, което принуждава доставчиците на софтуер да реагират с чести и нередовно планирани пачове, които отстраняват тези уязвимости. Колкото по-бързо и ефикасно можете да внедрите тези пачове, толкова по-скоро ще неутрализирате значителните заплахи за сигурността. Прегледайте нашия списък с най-добри практики за управление на пачове, който ще ви помогне да формулирате съгласувана стратегия за управление на кръпки, която може да увеличи максимално сигурността на мрежата и да предотврати нарушения в оперативната ефективност и производителност.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Разузнаване на заплахите, Защита на крайната точка, Антивирусна програма, Мрежова сигурност, Управление на корекции