Tufin
flow-image

Как да изберем инструмент за автоматизиране на политиката за мрежова сигурност - Блог

Този ресурс се публикува от Tufin

В днешно време организациите трябва да изпълняват все повече регулаторни, законови и други изисквания. Колкото по-сложна е мрежата, толкова по-трудоемки стават тези изисквания, особено за екипите по сигурността. Това предизвикателство се усложнява от големия брой инструменти за киберсигурност в мрежата на дадена организация. Автоматизацията на мрежовите политики е един от инструментите, които решават тази сложност, без да жертват гъвкавостта, като същевременно поддържат силна позиция на сигурност в локални, местни и хибридни облаци.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Мрежова сигурност, DNS сигурност, Защитна стена, Системи за откриване и предотвратяване на проникване (IDPS), Микросегментация, Контрол на достъпа до мрежата, Мрежово откриване и отговор (NDR), Мрежова тестова среда, Управление на правилата за мрежова сигурност (NSPM), Анализ на мрежовия трафик (NTA), Софтуерно дефиниран периметър (SDP), Унифицирано управление на заплахи, Виртуална частна мрежа (VPN), Мрежа с нулево доверие