Tripwire
flow-image

Пет важни стъпки: Цялостен жизнен цикъл на риска за сигурността и съответствието за държавната администрация

Този ресурс се публикува от Tripwire

Поддържането на сигурността и съответствието в днешната постоянно променяща се среда е задача без край. За да се справят с тази задача, най-успешните правителствени организации възприемат систематичен подход, който насърчава непрекъснатото усъвършенстване. Tripwire е водещ доставчик на основополагащи контроли от корпоративен клас за федерална сигурност, съответствие и ИТ операции. Ние се вслушахме в нашите клиенти, за да разберем процесите, които те прилагат, за да гарантират, че техните програми за сигурност и съответствие продължават да се подобряват. Резултатът беше дестилиран в този петстепенен жизнен цикъл на риска за сигурността и съответствието, който отговаря на въпросите: Колко сигурна и съвместима е нашата мрежа? Кои най-важни въпроси трябва да решим днес, за да подобрим сигурността и да постигнем съответствие? Кой е отговорен и как се справя? Изтеглете това ръководство стъпка по стъпка, за да намалите риска и да демонстрирате съответствие!

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Облачна сигурност, Сигурност на API, Брокер за сигурност на достъп до облака (CASB), Облачно съответствие, Сигурност на облачните данни, Облачно намаляване на DDoS, Сигурност на Cloud Edge, Защита на файлове в облак, Управление на състоянието на сигурността в облака (CSPM), Защита на работното натоварване в облака, Разширено откриване и реакция (XDR), Secure Access Service Edge (SASE), Сервизна мрежа, Мрежова сигурност, DNS сигурност, Защитна стена, Системи за откриване и предотвратяване на проникване (IDPS), Микросегментация, Контрол на достъпа до мрежата, Мрежово откриване и отговор (NDR), Мрежова тестова среда, Управление на правилата за мрежова сигурност (NSPM), Анализ на мрежовия трафик (NTA), Софтуерно дефиниран периметър (SDP), Унифицирано управление на заплахи, Виртуална частна мрежа (VPN), Мрежа с нулево доверие, Уеб сигурност, Откриване и смекчаване на ботове, Изолация на браузъра, Тъмно уеб наблюдение, DDoS защита, Откриване на измами, Сигурни уеб шлюзове