Trend Micro
flow-image

Какво е нулево доверие? (Наистина)

Този ресурс се публикува от Trend Micro

През последното десетилетие киберсигурността се фокусира върху предизвикателството да се защитят все по-уязвими и сложни архитектури. Индустрията постигна голям напредък в откриването и блокирането на нападатели, но подобно на пожарникар, който се бори с пожар в сграда, построена без огнеупорни материали, присъщият дизайн на сигурността на нашата ИТ инфраструктура трябва да се промени, ако искаме значително да обърнем войната срещу нападателите. Нулевото доверие осигурява по-голяма присъща сигурност и по-нисък риск, като умножава ефекта от инвестициите и дейностите по сигурността. Нашият доклад на Trend Micro предоставя информация за Zero Trust.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Облачна сигурност, Разширено откриване и реакция (XDR), Управлявано откриване и реакция, Шифроване, Управление на самоличността и достъпа (IAM), Управление на привилегирован достъп (PAM), Мрежова сигурност, Защитна стена, Микросегментация, Виртуална частна мрежа (VPN), Мрежа с нулево доверие