Tanium
flow-image

Връщане към основите: Киберхигиената започва с управлението на активите

Този ресурс се публикува от Tanium

Предизвикателството е да управлявате милиони динамични, разпределени и разнообразни активи, като същевременно поддържате високи стандарти за киберхигиена. ИТ екипите се справят с нови и все по-трудни препятствия в сферата на управлението на активи. При положение че отдалечените работници са разпръснати по целия свят, а киберпрестъпниците усъвършенстват тактиките си, за организациите е по-важно от всякога да имат дълбока и всеобхватна видимост в своите мрежи. "Обратно към основите: Киберхигиената започва с управлението на активите" изследва вечните процеси и основните инструменти, които позволяват на организациите от всякакъв мащаб да се справят с разширяващата се повърхност на атаките, като същевременно поддържат безпроблемно дейността си.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Защита на крайната точка, Антивирусна програма, Откриване и реакция на крайна точка (EDR), Управление на крайни точки, Мрежова сигурност, DNS сигурност, Защитна стена, Системи за откриване и предотвратяване на проникване (IDPS), Микросегментация, Контрол на достъпа до мрежата, Мрежово откриване и отговор (NDR), Мрежова тестова среда, Управление на правилата за мрежова сигурност (NSPM), Анализ на мрежовия трафик (NTA), Софтуерно дефиниран периметър (SDP), Унифицирано управление на заплахи, Виртуална частна мрежа (VPN), Мрежа с нулево доверие