Tanium
flow-image

Изграждане на основата на зряла програма за улавяне на заплахи

Този ресурс се публикува от Tanium

Много организации, особено големите глобални предприятия, не винаги имат най-добрата видимост за това колко доставчици на трети страни използват в даден момент или какви видове активи се намират в тяхната среда благодарение на тези доставчици на трети страни. Освен това те са подвластни на сигурността на своите партньори трети страни, както и на своята собствена. За да се справят с нарастващите предизвикателства, организациите трябва да изградят основата на зряла програма за улавяне на заплахи. Няколко ключови компонента съставляват основата за улавяне на заплахи. Изтеглете това задълбочено ръководство, за да се запознаете с ефективни стратегии за улавяне на заплахи и как да се справите с критичните пропуски във видимостта и данните.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Разузнаване на заплахите, Защита на крайната точка, Антивирусна програма, Откриване и реакция на крайна точка (EDR), Управление на крайни точки