Secureworks
flow-image

Намаляване на прекомерните предупреждения във вашата ИТ среда

Този ресурс се публикува от Secureworks

Екипите по сигурността са натоварени със задачата да управляват огромен обем записи на предупреждения и този шум може да затрудни всеки екип, да не говорим за отделния анализатор. Неотдавнашно проучване показа, че 70% от екипите на SOC са емоционално повлияни от работата си по управление на сигналите за ИТ заплахи - а повече от половината заявиха, че не са напълно уверени в способността си да определят приоритети и да реагират. Тъй като пейзажът на киберзаплахите продължава да се развива и повърхността на атаките нараства, какво означава това за екипите по сигурността, които се опитват да преборят шума, за да открият истинските заплахи за тяхната среда? Разбирането на по-широката картина на развитието на средата за сигурност е първата стъпка за справяне с това постоянно предизвикателство. Прочетете сега, за да разберете как XDR се бори с шума в киберсигурността, за да осигури наистина надеждна защита.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Облачна сигурност, Сигурност на API, Разширено откриване и реакция (XDR), Реагиране на инциденти, Разузнаване на заплахите, Защита на имейла, Защитна стена