Sailpoint
flow-image

Блогът на Sailpoint: Изкуственият интелект като мултипликатор на сила

Този ресурс се публикува от Sailpoint

Специалистите по сигурността, мениджърите на идентичности и екипите за ИТ операции са подложени на все по-голям натиск да вземат бързи решения въз основа на непрекъснат поток от сигнали, доклади и инициативи, за да осигурят възможност и защита на бизнеса. Организациите все повече се обръщат към изкуствения интелект (AI) и машинното обучение (ML), за да се справят с тези предизвикателства. Това няма за цел да замени ценните и оскъдни експертни знания, а по-скоро да ги увеличи, като използва алгоритмите като "мултипликатор на сила" в подкрепа на претоварените анализатори по сигурността, специалистите по управление на идентичността и отговорниците за инциденти, които трябва да сортират все по-голямо количество информация, за да вършат работата си.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Мрежова сигурност, DNS сигурност, Защитна стена, Системи за откриване и предотвратяване на проникване (IDPS), Микросегментация, Контрол на достъпа до мрежата, Мрежово откриване и отговор (NDR), Мрежова тестова среда, Управление на правилата за мрежова сигурност (NSPM), Анализ на мрежовия трафик (NTA), Софтуерно дефиниран периметър (SDP), Унифицирано управление на заплахи, Виртуална частна мрежа (VPN), Мрежа с нулево доверие