Red Sift
flow-image

7 причини, поради които доставчиците на здравни и фармацевтични услуги са толкова податливи на рансъмуер и загуба на данни през 2022 г.

Този ресурс се публикува от Red Sift

Здравеопазването и фармацевтиката са две индустрии, които са безмилостен обект на киберпрестъпниците. И за да се добави сол в раната, кибератаките в тези индустрии са и най-скъпите. IBM установи, че средната стойност на атаките в здравеопазването възлиза на 7,13 млн. долара през 2020 г. и 9,23 млн. долара през 2021 г. Но кибератаките в здравеопазването имат и по-зловеща - и човешка - цена, а последиците от атаки като рансъмуер често могат да означават живот и смърт. Но какво прави тези индустрии толкова привлекателни за хакерите, нападателите и киберпрестъпниците по начало? В този блог разглеждаме 7 причини, поради които доставчиците на здравни и фармацевтични услуги са толкова податливи на рансъмуер и загуба на данни през 2022 г. Прочетете сега, за да научите повече.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Конфиденциалност, Управление на жизнения цикъл на сертификата, DMARC, Шифроване, Прокси мрежа, SSL и TLS сертификати, Мрежова сигурност