Red Sift
flow-image

Блог на Red Sift: 7 причини, поради които доставчиците на здравни и фармацевтични услуги са толкова податливи на рансъмуер и загуба на данни през 2022 г.

Този ресурс се публикува от Red Sift

Здравеопазването и фармацевтиката са две индустрии, които са безмилостен обект на киберпрестъпниците. Но какво прави тези индустрии толкова привлекателни за хакерите, нападателите и киберпрестъпниците? В този блог разглеждаме 7 причини, поради които доставчиците на здравни и фармацевтични услуги са толкова податливи на рансъмуер и загуба на данни през 2022 г.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Мрежова сигурност, DNS сигурност, Защитна стена, Системи за откриване и предотвратяване на проникване (IDPS), Микросегментация, Контрол на достъпа до мрежата, Мрежово откриване и отговор (NDR), Мрежова тестова среда, Управление на правилата за мрежова сигурност (NSPM), Анализ на мрежовия трафик (NTA), Софтуерно дефиниран периметър (SDP), Унифицирано управление на заплахи, Виртуална частна мрежа (VPN), Мрежа с нулево доверие, Уеб сигурност, Откриване и смекчаване на ботове, Изолация на браузъра, Тъмно уеб наблюдение, DDoS защита, Откриване на измами, Сигурни уеб шлюзове