Red Hat
flow-image

Определяне на курса за успех на модернизацията на SAP

Този ресурс се публикува от Red Hat

Тъй като предприятията планират усилията си за модернизация на SAP, те търсят решения, които им позволяват бързо да се адаптират към прекъсванията в бизнеса. IDC смята, че е важно да се избират богати на функции операционни системи, оборудвани с възможности за разработване на съвременни приложения, управление и сигурност. Научете как изборът на операционна система с отворен код - като Red Hat® Enterprise Linux® - за модернизация на SAP може да подпомогне цифровата устойчивост и растежа на предприятията от Азиатско-тихоокеанския регион. Изтеглете сега!

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Сигурност на системата, Симулация на пробив и атака, Технология за измами, Дигитална криминалистика, Реагиране на инциденти, Сигурност на IoT, Анализ на зловреден софтуер, Управлявано откриване и реакция, Защитен отдалечен достъп на OT, Сигурна информация и управление на събития (SIEM), Разузнаване на заплахите