Privitar
flow-image

Първи стъпки към зрелостта на предоставянето на данни

Този ресурс се публикува от Privitar

Най-дълбоките прозрения на една организация често се получават от чувствителни данни. Отговорните организации знаят, че трябва да гарантират, че тези данни са безопасни за широко потребление. В тази електронна книга са описани първите стъпки, които организацията може да предприеме, за да подобри зрелостта на операциите си по предоставяне на данни. Прозренията от този модел трябва да отворят по-широк разговор за това как бихте могли да подобрите начините, по които вашата организация споделя, защитава и използва чувствителни данни.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Сигурност на данните, Сигурност на базата данни, Сигурност на центъра за данни, Сигурност, ориентирана към данните, Защита от загуба на данни (DLP), Софтуер за маскиране на данни, Управление на кодове за шифроване, Сигурност на мобилните данни, Управление на тайните