Ping Identity
flow-image

Орган за автентификация на една ръка разстояние: PingFederate

Този ресурс се публикува от Ping Identity

Наличието на орган за удостоверяване в рамките на инфраструктурата ви позволява да разполагате с един източник на истината за удостоверяване на потребителите за всеки актив в цялото предприятие. Това е основополагащ подход към управлението на идентичността и достъпа (IAM), който поддържа бизнеса ви гъвкав, мащабируем и сигурен, който премахва силозите, като същевременно създава безпроблемно преживяване за потребителите. Тази бяла книга представлява ръководство, което ще ви помогне да извлечете максимална полза от вашето решение PingFederate, като обхваща теми като: Преглед на вашия орган за удостоверяване. Поддържани типове идентичност. Интеграция на приложения, както и готово предоставяне и интеграции. Как да наложите силна автентификация с най-добрите практики. И т.н. Наличието на орган за удостоверяване в рамките на вашата инфраструктура ви позволява да разполагате с един източник на истината за удостоверяване на потребителите за всеки актив в цялото ви предприятие. Това е основополагащ подход към управлението на идентичността и достъпа (IAM), който поддържа бизнеса ви гъвкав, мащабируем и сигурен, който елиминира силозите, като същевременно създава безпроблемно изживяване за вашите потребители.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Сигурност на API, Управление на самоличността, Облачна директория, Управление на самоличността и достъпа (IAM), Многофакторно удостоверяване (MFA), Удостоверяване без парола, Мениджър на пароли, Управление на привилегирован достъп (PAM), Единично влизане (SSO)