Netwrix
flow-image

Какво представлява архитектурата на информационната сигурност на предприятието?

Този ресурс се публикува от Netwrix

Разходите за сигурност и управление на риска нарастват в световен мащаб. Но върху кои точно подобрения трябва да се съсредоточите след това, за да укрепите най-добре програмата си за киберсигурност? За много организации изграждането на солидна архитектура за информационна сигурност трябва да е на първо място в списъка. Прочетете нататък, за да научите какво представлява архитектурата на информационната сигурност и как тя може да ви помогне да защитите критичните си ИТ активи от заплахи за сигурността с по-малко работа и притеснения.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Облачна сигурност, Сигурност на API, Брокер за сигурност на достъп до облака (CASB), Облачно съответствие, Сигурност на облачните данни, Облачно намаляване на DDoS, Сигурност на Cloud Edge, Защита на файлове в облак, Управление на състоянието на сигурността в облака (CSPM), Защита на работното натоварване в облака, Разширено откриване и реакция (XDR), Secure Access Service Edge (SASE), Сервизна мрежа, Сигурност на данните, Сигурност на базата данни, Сигурност на центъра за данни, Сигурност, ориентирана към данните, Защита от загуба на данни (DLP), Софтуер за маскиране на данни, Управление на кодове за шифроване, Сигурност на мобилните данни, Управление на тайните, Мрежова сигурност, DNS сигурност, Защитна стена, Системи за откриване и предотвратяване на проникване (IDPS), Микросегментация, Контрол на достъпа до мрежата, Мрежово откриване и отговор (NDR), Мрежова тестова среда, Управление на правилата за мрежова сигурност (NSPM), Анализ на мрежовия трафик (NTA), Софтуерно дефиниран периметър (SDP), Унифицирано управление на заплахи, Виртуална частна мрежа (VPN), Мрежа с нулево доверие