Microsoft
flow-image

Доклад за цифровата защита на Microsoft

Този ресурс се публикува от Microsoft

През изминалата година светът стана свидетел на разрастващата се икономика на киберпрестъпленията и на бързото нарастване на услугите, свързани с киберпрестъпленията. Наблюдавахме как този глобален пазар нараства както по сложност, така и по интензивност. Видяхме как пейзажът на кибератаките става все по-сложен, тъй като киберпрестъпниците продължават - и дори засилват - дейността си по време на криза. Новите нива на атаки по веригата за доставки и атаките с цел получаване на откуп бяха мощно напомняне, че всички ние трябва да работим заедно и по нови начини, за да защитим киберсигурността на планетата. Знанието е мощно. Този доклад обхваща наученото от експертите по сигурността, практиците и защитниците в Microsoft, за да даде възможност на хората навсякъде да се защитават от киберзаплахи.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Облачна сигурност, Реагиране на инциденти, Сигурност на IoT, Разузнаване на заплахите, Конфиденциалност, DMARC, Шифроване, Сигурност на данните, Антивирусна програма, Управление на крайни точки, Управление на самоличността, Удостоверяване без парола, Мениджър на пароли, Защита на имейла, Мрежова сигурност, Защитна стена, Виртуална частна мрежа (VPN), Мрежа с нулево доверие, DDoS защита