Infoblox
flow-image

What's Lurking in the Shadows 2020 (Какво се крие в сенките на 2020): Разкриване на начина, по който IoT устройствата отварят портал за хаос в мрежата

Този ресурс се публикува от Infoblox

Броят на IoT (интернет на нещата) устройствата нараства бързо. Вече са внедрени повече от 20 милиарда. Очаква се този брой да достигне 50 милиарда само през следващите 10 години. Свързани с интернет камери, принтери, монитори, медицинско диагностично оборудване, осветителни системи, фитнес тракери - те правят живота ни по-лесен от всякога. За съжаление, те улесняват и киберпрестъпниците повече от всякога, тъй като повечето IoT устройства нямат вградена защита. В резултат на това те са отворена врата към мрежата. Когато тези устройства се свързват към интернет без знанието на ИТ отдела, това се нарича IoT в сянка. Научете какъв е обхватът на риска за вашата мрежа и какво да направите по въпроса в новия ни доклад "What's Lurking in the Shadows 2020".

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Сигурност на IoT, Мрежова сигурност, Защитна стена