Gigamon
flow-image

7 прозрения за днешните подходи за мониторинг и управление на мрежи

Този ресурс се публикува от Gigamon

Управлението на съвременните сложни мрежи не е лесна задача. Екипите за мрежови операции трябва да се справят с различни платформи, както и с множество инструменти за мониторинг и сигурност, предназначени да поддържат мрежата сигурна и безпроблемна. С какви тенденции и предизвикателства в областта на мониторинга и управлението се сблъскват ръководителите на ИТ и мрежовите операции днес? Изтеглете сега, за да разберете повече.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Мрежова сигурност, DNS сигурност, Защитна стена, Системи за откриване и предотвратяване на проникване (IDPS), Микросегментация, Контрол на достъпа до мрежата, Мрежово откриване и отговор (NDR), Мрежова тестова среда, Управление на правилата за мрежова сигурност (NSPM), Анализ на мрежовия трафик (NTA), Софтуерно дефиниран периметър (SDP), Унифицирано управление на заплахи, Виртуална частна мрежа (VPN), Мрежа с нулево доверие