Forcepoint
flow-image

Вашият път към нулево доверие

Този ресурс се публикува от Forcepoint

В един бизнес свят без периметри и с преобладаваща работа от разстояние намирането на баланс между лесното сътрудничество и сигурността на данните може да бъде предизвикателство. Потребителите и данните работят извън традиционните ИТ защити, които се доверяват на хората, които са вътре в мрежата им. С мантрата "Никога не се доверявай, винаги проверявай" и мисията за защита на данните Zero Trust играе ключова роля, за да може организациите да поддържат дистанционната работа в дългосрочен план. Това ръководство ще ви запознае с парадигмата на Zero Trust (нулево доверие) и с това какво да търсите в едно Zero Trust решение. Изтеглете тази електронна книга, за да разберете: Как работата от разстояние преобръща пейзажа на киберсигурността с главата надолу. Как използването на VPN за отдалечени работници създава толкова много проблеми. Стълбовете на съвременната Zero Trust: изрично предоставен достъп и постоянен контрол върху използването на данни - обвързани с непрекъснат мониторинг за потвърждаване на нивата на доверие и риск. Защо на нулевото доверие сега се обръща толкова голямо внимание (например от SASE, NIST и др.)

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Облачна сигурност, Шифроване, Сигурност на данните, Защита от загуба на данни (DLP), Антивирусна програма, Защитна стена, Микросегментация