Checkmarx
flow-image

5 причини, поради които сигурността на софтуера е по-важна от всякога

Този ресурс се публикува от Checkmarx

Уязвимият софтуер и приложенията са основната причина за пробиви в сигурността. Ако това се съчетае с факта, че софтуерът се разпространява с ускорени темпове, става ясно защо злонамерените участници са се насочили към тази бързо разширяваща се повърхност за атаки. Софтуерната сигурност трябва да бъде основен приоритет занапред. Изтеглете сега, за да научите пет причини за това!

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Облачна сигурност, Сигурност на API, Брокер за сигурност на достъп до облака (CASB), Облачно съответствие, Сигурност на облачните данни, Облачно намаляване на DDoS, Сигурност на Cloud Edge, Защита на файлове в облак, Управление на състоянието на сигурността в облака (CSPM), Защита на работното натоварване в облака, Разширено откриване и реакция (XDR), Secure Access Service Edge (SASE), Сервизна мрежа, Сигурност на системата, Симулация на пробив и атака, Технология за измами, Дигитална криминалистика, Реагиране на инциденти, Сигурност на IoT, Анализ на зловреден софтуер, Управлявано откриване и реакция, Защитен отдалечен достъп на OT, Сигурна информация и управление на събития (SIEM), Разузнаване на заплахите, Сигурност на данните, Сигурност на базата данни, Сигурност на центъра за данни, Сигурност, ориентирана към данните, Защита от загуба на данни (DLP), Софтуер за маскиране на данни, Управление на кодове за шифроване, Сигурност на мобилните данни, Управление на тайните, Мрежова сигурност, DNS сигурност, Защитна стена, Системи за откриване и предотвратяване на проникване (IDPS), Микросегментация, Контрол на достъпа до мрежата, Мрежово откриване и отговор (NDR), Мрежова тестова среда, Управление на правилата за мрежова сигурност (NSPM), Анализ на мрежовия трафик (NTA), Софтуерно дефиниран периметър (SDP), Унифицирано управление на заплахи, Виртуална частна мрежа (VPN), Мрежа с нулево доверие