Centrify
flow-image

Ръководство на купувачите за управление на привилегирования достъп

Този ресурс се публикува от Centrify

Нарушенията на сигурността не показват признаци на забавяне, а кражбите на удостоверения са вектор номер едно за атаки. Привилегированият достъп се е превърнал в основен инструмент на хакерите за най-ефективна кражба на данни. Компаниите преосмислят подхода си към управлението на привилегирования достъп и укрепват зрелостта на идентичността на компанията си с подход на нулево доверие - такъв, който позволява най-малко привилегии за изпълнение на работата, без да се възпрепятства достъпът до инструментите и информацията, необходими за изпълнение на работата. Това е критичен и практичен подход към привилегиите - възприет навреме. Изтеглете това ръководство, за да научите повече!

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Облачна сигурност, Защита от загуба на данни (DLP), Управление на самоличността, Облачна директория, Управление на самоличността и достъпа (IAM), Многофакторно удостоверяване (MFA), Управление на привилегирован достъп (PAM), Удостоверяване, базирано на риска, Защита на имейла, Защитна стена