Carbonite
flow-image

10 причини за създаване на резервно копие на данните в M365

Този ресурс се публикува от Carbonite

Бизнес организациите, които използват Microsoft 365, продължават да носят отговорност за осигуряване на спазването от страна на крайните потребители на сигурността на данните и съхраняването им в съответствие с техните режими за съответствие. В този смисъл организациите трябва да създават резервни копия на своите данни в облака на Microsoft, както биха го направили с локалните данни. Научете повече за 10-те причини за това.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Облачна сигурност, Сигурност на API, Брокер за сигурност на достъп до облака (CASB), Облачно съответствие, Сигурност на облачните данни, Облачно намаляване на DDoS, Сигурност на Cloud Edge, Защита на файлове в облак, Управление на състоянието на сигурността в облака (CSPM), Защита на работното натоварване в облака, Разширено откриване и реакция (XDR), Secure Access Service Edge (SASE), Сервизна мрежа, Сигурност на данните