BAE Systems
flow-image

Национална киберстратегия на Обединеното кралство: Отговор на BAE Systems

Този ресурс се публикува от BAE Systems

Новата Национална киберстратегия на Обединеното кралство представлява ключов момент в политиката и амбициите в областта на киберпространството. Тук разсъждаваме върху това какво се промени през последните пет години, какво научихме през това време и как новата стратегия ще стимулира необходимите промени в националната киберзащита. Публикувана е новата Национална киберстратегия на Обединеното кралство. След интегрирания преглед и пет години след Националната стратегия за киберсигурност от 2016 г. и свързаната с нея инвестиционна програма, новата стратегия се основава на опита и отразява настоящия контекст, като очертава нов курс за националната киберзащита на Обединеното кралство. В този документ разсъждаваме върху това какво се е променило през последните пет години, какво сме научили през това време за предизвикателствата на киберсигурността и отговора на Обединеното кралство. Проучваме как новата стратегия има за цел да осъществи стремежа на Обединеното кралство да бъде глобална киберсила и по-безопасно място за живот и работа онлайн.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Облачна сигурност, Сигурност на API, Брокер за сигурност на достъп до облака (CASB), Облачно съответствие, Сигурност на облачните данни, Облачно намаляване на DDoS, Сигурност на Cloud Edge, Защита на файлове в облак, Управление на състоянието на сигурността в облака (CSPM), Защита на работното натоварване в облака, Разширено откриване и реакция (XDR), Secure Access Service Edge (SASE), Сервизна мрежа, Сигурност на данните, Сигурност на базата данни, Сигурност на центъра за данни, Сигурност, ориентирана към данните, Защита от загуба на данни (DLP), Софтуер за маскиране на данни, Управление на кодове за шифроване, Сигурност на мобилните данни, Управление на тайните, Мрежова сигурност, DNS сигурност, Защитна стена, Системи за откриване и предотвратяване на проникване (IDPS), Микросегментация, Контрол на достъпа до мрежата, Мрежово откриване и отговор (NDR), Мрежова тестова среда, Управление на правилата за мрежова сигурност (NSPM), Анализ на мрежовия трафик (NTA), Софтуерно дефиниран периметър (SDP), Унифицирано управление на заплахи, Виртуална частна мрежа (VPN), Мрежа с нулево доверие, Управление на уязвимостта, Управление на атакуваща повърхност, Управление на корекции, Управление на уязвимостта, базирано на риска, Обучение за защитен код, Обучение за сигурност, Уеб сигурност, Откриване и смекчаване на ботове, Изолация на браузъра, Тъмно уеб наблюдение, DDoS защита, Откриване на измами, Сигурни уеб шлюзове